4 Tips Als Je Naar Amersfoort Komt!

Tipje 1: Als de Festivalstad die Amersfoort is, is De Hof is dan het centrum van gezelligheid, drank en rock en roll. Bijna ieder weekend is het er hartstikke gezellig. Allemaal live muziek, optredens en gedans! Er staat altijd wel Iets leuks op de agenda voor in Amersfoort!

Tipje 2: Koop jouw Citycard bij de VVV in Amersfoort! Voor slechts 12,50 krijg jij jouw kortingspas met daarbij vier vouchers voor hele leuke activiteiten zoals het bijvoorbeeld beklimmen van de Onze Lieve Vrouwe toren en toegang krijgen tot de rondvaart boot bij De Waterlijn.

Tipje 3: Amersfoort is in 2015 bestempeld tot Hotelstad van Nederland. Dit betekend dat de gastvrijheid op een ongekend hoog niveau ligt en dat merk je. Het is heerlijk vertoeven in de pitoreske hotelletjes en bed and breakfast’s! Heerlijk gewoon!

Tipje 4: Als het kan, kom dan met de auto naar Amersfoort, dan kan je ook nog eens wat van de omgeving zien. Kamp Amersfoort, Paleis Soestdijk, De Veluwe en nog veel meer toeristische trekpleisters liggen allemaal op zon 20 minuten rijden van Amersfoort. Leuke uitstapjes als je de binnenstad al gezien hebt! Deze wil je niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *