Scheiden Amersfoort

Scheiden amersfoort

Lieve ouders met oudere kinderen,

We realiseren ons hoe makkelijk het kan zijn om aan te nemen dat uw keuze om te scheiden ons niet zal beïnvloeden. We zijn natuurlijk ouder en die dagen van het echte ouderschap zijn allang voorbij.

Als jongvolwassenen uit amersfoort denken we misschien dat we meer kunnen verwerken of je situatie kunnen rationaliseren, en misschien zelfs in je schoenen kunnen staan.

De waarheid is dat het niet uitmaakt of we dertien of dertig zijn; het is nog steeds niet gemakkelijk om te horen dat je ouders ermee ophouden. Logisch gezien weten we dat echtscheiding gebeurt, maar wanneer zijn het je eigen ouders uit amersfoort… voelt het ineens heel anders! Om deze redenen willen we jullie graag tips geven over dingen die er echt toe doen.

Dit zal onze wereld op zijn kop zetten!

Je denkt misschien dat omdat we ouder zijn en alleen, het minder pijn zal doen. Het zal niet. Zelfs als je relatie niet volmaakt is, zijn jullie twee samen alles wat wij als kinderen ooit hebben gekend. Verwacht dus dat we op zn minst een klein beetje schrik van je nieuws zullen voelen!

Als je hebt gewacht tot we dit huis verlaten, wees dan niet verrast door onze boosheid en pijn. Hoewel je intenties goed zijn geweest, zal het feit dat je hebt gewacht ons ook nog eens schuldig laten voelen. Misschien wordt het tijd om een scheidingsbemiddelaar in te schakelen? Wie wil er tenslotte verantwoordelijk voor zijn dat zijn ouders zich ellendig voelen?

We hebben tijd nodig om alles in ons op te nemen, dus verwacht niet dat we het gewoon oppakken en verder gaan.

Jullie beslissing zal twijfel oproepen

Je huwelijk was uiteraard een groot deel van ons leven. Het hielp onze ideeën over het huwelijk, relaties en familie uit amersfoort vorm te geven. Het maakt jarenlang deel uit van je realiteit.

We zullen vragen stellen betreft wat waar was over onze jeugd en wat niet. Als we dit niet aan zien komen, zullen we ons afvragen of er ooit echte liefde is geweest of dat het allemaal een grote leugen was?!

We kunnen zelf onze eigen relaties in twijfel gaan trekken. Twijfels kunnen binnensluipen in amersfoort over onze eigen relaties met mensen en daarbij het vermogen om nog lang en gelukkig een verbintenis aan te gaan en dat op lange termijn na te streven.

Met vriendelijke groet,

Kinderen van gescheiden ouders uit Amersfoort!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *