Restaurants: Hoe zijn die in Amersfoort?

Restaurants in Amersfoort

Foodblog – Restaurants Amersfoort – Je komt wel eens artikelen tegen over de zogenaamde hotspots binnen een bepaalde plaats maar deze gaan vaak alleen maar over restaurants en 9 van de 10 keer worden ze alleen in de grootste plaatsen in de randstad geschreven. Ik dacht vandaag laat ik dat eens even anders schrijven en ik schrijf mooi over restaurants in Amersfoort. Vaak zijn in het westen van het land veel meer en veel leuke restaurants te vinden dan richting het oosten, althans dat dacht ik altijd tot ik van de week de uitnodiging kreeg van Kees.

Kees heeft zijn eigen restaurant in Amersfoort en voelde zich aangevallen toen hij mij statement hoorde over het feit dat er in het westen veel meer leuke restaurants zijn. Ik ben dus bij kees langs geweest en heb gegeten in zijn restaurant in amersfoort en kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was. ik Heb genoten van een heerlijke lunch. Wel liet de algehele beleving wat te wensen over aangezien ik erg lang moet wachten op mijn frappuccino en gebakken gamba’s. Daar op na gelaten heb ik werkelijk heerlijk gegeten.

Later die dag heb ik nog een ijsje gegeten bij een ander bedrijf in amersfoort. Hier was de gastvrijheid van een enorm hoog niveau en zal ik als ik nog eens in de buurt ben zeker nog eens een ijsje eten. Daarna heb ik nog een deken gehaald bij een bedrijf in het centrum van Amersfoort. Later die avond toen de lunch van Kees weer gezakt was het ik heerlijk spareribs gegeten bij de steakhouse in het oude centrum van Amersfoort. Die waren zo mals dat als je je mes erop legde dat het vlees er vanaf viel.

Na afloop heb ik mijn lesje die dag wel geleerd gezien het feit dat ik op 1 dag wel 3 keer heerlijk gegeten bij verschillende bedrijven in Amersfoort. Daarbij moet ik zeggen dat ik overal hartelijk ben ontvangen en overal met een lach begroet ben. Ik kom zeker nog terug Amersfoort bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *