Dag van de Stad: Amersfoort 2018

Dag van de stad Amersfoort

Hoe we de Dag van de Stad in de wacht hebben gesleept

De Dag van de Stad: Amersfoort 2018

Blog door bedrijvenuitamersfoort.nl

Zo nu en dan moet je wel eens wat aan schaamteloze zelfpromotie doen, daarom leek het ons nu wel eens even tijd voor het succesverhaal achter de beste en winnende pitch voor de Dag van de Stad. Deze werd afgelopen jaar in Utrecht gehouden met jullie te delen. De Dag van de Stad is de dag waarop iedereen die een rol speelt of meewerkt aan de ontwikkeling van de stad en stedelijke regio’s op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau, bij elkaar komt om te sparren over de ontwikkelingen en mogelijkheden in en om de stad Amersfoort!

Onze business developer heeft een bidbook voor de Dag van de Stad verzonnen, hij kwam met iets compleet anders: een “online platform”. Een werkelijke praktische website, om de samenwerkende partners van het Rijk en overige meedingers hierin mee te krijgen spatte het enthousiasme dat inmiddels was ontstaan om te laten zien hoe bijzonder Amersfoort is, dat spatte eraf!.

Waarom online? Dat kan je je natuurlijk afvragen maar heus die vraag is niet zo moeilijk.

Omdat de standaard media uitingen natuurlijk vaak na een tijdje in de bureaulade van iedereen verdwijnen. leek het in dit geval een goed idee om het eens compleet anders aan te passen en totaal in de stijl van de nieuwe generatie. Dat kan maar 1 ding betekenen en dat is dat het online moest gaan worden. Hier komt nog bij dat bij het afdrukken van posters en ander promotie materiaal kost heel veel papier en papier is weer gemaakt van bomen en dat is natuurlijk slecht voor het milieu!

Zodoende hebben we als amersfoort dus de dag van de stad in de wacht gesleept en dat door middel van een online platform. Internet is de toekomst en daar kunnen we niet langer omheen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *